O frica ce ne aduce zambete

               Nu îmbătrânești mâine ! Nu îmbătrânim nici peste câteva zile, doar te apropii de această etapă. Gândul e puțin frustrat de acest fenomen care pentru unii mai curând, pentru alții care nici nu se gândesc că apucă așa ceva, mai târziu .
               E frumos să-ți descrii propria bătrânețe, doar imaginânduți-o. Un vârstinc care încă este pasionat de lecturi, chiar dacă vederea îl obligă să-și preocupe timpul cu odihnă. Mâinile pe care se citesc anii și pasiunule unor instrumente care acum sunt încălzite doar de praful din ultima cameră.
Chipul presărat cu trăsături deosebite însă îngreunat de riduri care sunt iubite de nepoți, ce își idolatrizează bunicul . Zâmbetul este larg și fără sfială . Acest detaliu, care se pare, este preluat și de semințele tinere din brațele lui. Om bun ...
              Un adevăr care poate fi trăit dacă ești de acord să-ți petreci viața astfel, doar trebuie să derulezi înainte pentru a-ți pregăti parcursul, apoi pentru a regăsi aceste cuvinte și a le trăi la vârsta de 80 de ani . Să nu-ți fie frică, atunci vei zâmbi cel mai mult când vei vedea că tinerii îți împrumută propriul zâmbet .

                                                                                        
                                                                   Sursa :Tumblr